Over Ons

Een beetje over ons

Wij zijn Kenzy en Miranda, twee gepassioneerde reizigers, duikers en foodies. 10 jaar na ons eerste bezoek aan Curaçao zijn we de trotse eigenaars van Mirador Apartments & Dive. Onze eigen topervaringen op reis rond de wereld de voorbije jaren brengen we samen om jou als gast een onvergetelijk verbijf op Curacao te bezorgen.

workimg

Over Mirador

Mirador Apartments & Dive is gelegen in de residientiële wijk Bottelier, slechts 5 min van bekende stranden als Mambo Beach & Jan Thiel. We hebben drie ruime ( 100 m² ) twee slaapkamerappartementen met een eigen private porch en uiteraard een super uitgeruste keuken. Als bbq addicts hebben we uiteraard elk appartement van een bbq voorzien. Afkoeling nodig? In de tropisch aangelegde tuin is er een groot zwembad en ligzetels ter beschikking.

Ook een supermarkt, benzinepomp en diverse restaurants kun je met een auto binnen een paar minuten bereiken.
Daarnaast bevinden zich 2 mooie natuurparken op wandelafstand van Mirador Apartments & Dive. Op de zoutpannen van Jan Thiel kan je de flamingo's spotten en volledig door het natuurpark naar de 2 bekendste stranden van Curaçao wandelen. Bij Den Dunki kan je ook een gezellige wandeling maken. Beide kunnen ook met gids bezocht worden.

Over Curacao

Curaçao ligt in het zuiden van de Caraibische Zee en is het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden. Het ligt slechts 50 kilometer verwijderd van Venezuela, negen uur vliegen vanaf Schiphol en twee en een half uur vanaf Miami, Verenigde Staten. De oppervlakte van Curaçao is ongeveer 444 vierkante kilometer. De lengte van het eiland is ongeveer 61 km en de breedte is 5 tot 14 km. Ontdek de verborgen schat van de Caraiben. Curaçao biedt u uitstekende duiklocaties, parelwitte stranden, de uitnodigende cultuur en andere outdoor activiteiten. Boek nu nog uw vakantie naar Curaçao.

Evenementen

  • Nieuwjaarsduik Zanzibar Jan Thiel - 1 Januari
  • Fuikdag - 1e zondag in Januari
  • Heineken Regatta - 3e weekend van Juni
  • Dag van de Vlag - 2 Juli
  • Dag van Curaçao - 10 Oktober
  • Amstel Curaçao Race - Begin November